Nieuw: BABÍ LÉTO: Dé party bij Het Veerkwartier

28 september 2019

0

BABÍ LÉTO staat voor nazomer, ofwel oudewijvenzomer. Op initiatief van onze oude medewerker, Cecile Neetoson, organiseert zij samen met haar vriend hét nazomerfeest bij Het Veerkwartier. Zij nemen jullie mee naar een intiem (stukje) groen waar je kan dansen en drinken tot de laatste zomerse zonnestraal de PTT toren raakt.

BABÍ LÉTO is geïnspireerd op het eigenzinnige Zweedse Midsommer feest. 28 september staat voor vele memorabele momenten. Zo vond NASA 4 jaar geleden op 28 september mogelijk vloeibaar water op Mars, kreeg Nederland in 1919 algemeen kiesrecht door de Jacobs-Wet en precies 62 jaar geleden opende koningin Juliana de Velsertunnel Noord-Holland. Ook dit jaar wordt ervoor gezorgd dat 28 september een dag zal zijn die niet vergeten wordt.

Om 15.00 uur openen de deuren. Verwacht veel cocktails, eten voor een klein prijsje, een magisch sfeertje en een breed spectrum aan eigenzinnige tunes. Een feest dat dé perfecte toevoeging is aan het uitgaansleven van Haarlem. Kaarten zijn online te koop voor 5 euro of aan de deur voor 10 euro (cash).

Meer info: www.hetveerkwartier.nl.