Racletten avonden bij Het Veerkwartier

2

Op 29 november, 13 december en 7 februari organiseert Het Veerkwartier iets heel winters. Avonden die in het teken staan van het Zwitserse en Franse traditionele gerecht, racletten. Vanaf 17:00 uur kan je, op reservering, aanschuiven.

Vorig jaar was het eerste jaar dat Het Veerkwartier een racletten avond organiseerde. Een avond waarbij de kaas op je bord wordt gesmolten met een uitgebreid buffet. Wegens groot succes vorig vindt het dit jaar weer drie keer plaats in de winterse maanden.

RACLETTEN?
In de middeleeuwse geschriften werd raclette genoemd als een bijzonder voedzame maaltijd, die voornamelijk door boeren uit het bergachtige deel van Zwitserland werd gegeten. Traditioneel wordt de kaas onder vuur gesmolten en geserveerd met aardappels en gedroogde vleeswaren.

Een mooi vertrekpunt, maar Het Veerkwartier is Het Veerkwartier niet en geeft er haar eigen draai aan: lange tafels en een buffet met salade, stokbrood, frieten en sauzen.

Maak een reservering via onze website. Er wordt een aanbetaling gevraagd die op uw rekening in mindering wordt gebracht.

Ticket info

  • Aanbetaling: €7,50 per persoon
  • Volwassenen: €32,50
  • Kinderen: €14,50
  • Restitutie mogelijk tot 2 dagen voorafgaand aan uw reservering
  • Tickets bestellen kan hier

2 REACTIES

Comments are closed.