Trio Shaham Erez Wallfisch speelt in Bloemendaal

0

Op zondag 27 oktober om 11.00 uur treedt het wereldberoemde pianotrio Shaham Erez Wallfisch op in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Op het programma staan werken van Beethoven en Brahms.

Trio Shaham Erez Wallfisch bestaat uit drie van de beste internationale instrumentalisten die vandaag de dag optreden. In 2009 bundelden deze drie geweldige musici hun krachten en sindsdien behoort het pianotrio tot de wereldtop. Het trio bestaat uit Hagai Shaham (viool), Arnon Erez (piano) en Raphael Wallfisch (cello). Het trio treedt op in alle grote concertzalen van de wereld. Zo is het trio regelmatig te beluisteren in het Concertgebouw in Amsterdam.

Op zondag 27 oktober neemt het trio een voorschot op het Beethovenjaar dat in 2020 wordt gevierd. Het is dan 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren. Musici en orkesten over de hele wereld grijpen de 250e geboortedag aan om een ode aan de componist te brengen. Trio Shaham Erez Wallfisch doet dat door een aantal van zijn prachtige pianotrio’s te spelen. Gespeeld worden Pianotrio ‘Kakadu Variaties’ en Pianotrio Op. 1 Nr. 1. Na de pauze staat Pianotrio Nr. 3 in C minor van Johannes Brahms op het programma.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Zie ook www.muzenforum.nl.

Info
Datum: zondag 27 oktober 2019
Aanvang: 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur)
Adres: Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Bloemendaal
Entree: Toegangsprijs € 22,- ,CJP/Jongeren tot 26 jaar € 11,-
Voorverkoop: Bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal en bij Primera in Overveen. Of reserveren door een mail te sturen naar info@muzenforum.nl.