Samenwerking Livera en retourservice Buurtmus

0

Livera start samen met retourservice BuurtMus een pilot in Haarlem waarbij de retourpakketten van de klanten in de avonduren worden opgehaald. Livera is aan het verduurzamen en de samenwerking met Buurtmus is een onderdeel van deze strategie.

De BuurtMus rijdt met kleine elektrische voertuigen die speciaal ontwikkeld zijn voor de veilige mobiliteit binnen woonwijken. Deze dienst zorgt dat pakketten in de avond worden opgehaald omdat veel consumenten overdag niet thuis zijn. Als de samenwerking met Buurtmus een succes is, dan wordt het concept verder uitgerold naar andere steden.

Met deze samenwerking maakt Livera een volgende stap in het verduurzamen van haar organisatie. Zo is Livera bezig met een duurzame verpakkingslijn, gemaakt van 100% recycled papier, die vanaf november in gebruik wordt genomen voor de online bestellingen. Het gebruik van de hoeveelheid plastic, dat wordt gebruikt voor het verpakken van de producten, wordt geminimaliseerd. Vanaf 2020 komt Livera met een nieuwe “ Cradle to cradle” nachtmodelijn. Hierbij is het gehele proces van begin tot einde maatschappelijk verantwoord. De artikelen zijn gemaakt uit materiaal dat al gebruikt is en de biologische en technologische kringloop wordt gescheiden. De productie en het transport is CO2 neutraal. De Femilet badcollectie die al geruime tijd in het assortiment zit, is gemaakt van VITA stof, wat weer is gemaakt van gerecyclede visnetten en tapijten.

Over Livera
Livera is een echt merk voor echte vrouwen. Voor alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. Livera staat voor echte schoonheid. Livera vindt dat vrouwen mogen zijn wie ze zijn, zonder zichzelf te bedekken of weg te stoppen. Pas dan krijgt ware schoonheid de kans om te stralen, zowel van binnen, als van buiten. Wat vrouwen soms zien als hun imperfecties of onzekerheden, maakt hen juist bijzonder en uniek. Livera vindt het belangrijk dat vrouwen zichzelf zijn, trots zijn op wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Zonder dat dit beeld wordt bepaald door sociale media.

In 1969 werd Livera opgericht en tot op de dag van vandaag is ze een begrip in Nederland. In de 102 winkels staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Door de jarenlange expertise van de bodyfashionista’s kennen we onze klanten door en door en kunnen we heel goed adviseren over de juiste maat en pasvorm. En waar je ook naar op zoek bent; een mooie lingerieset, een bikini of fijne homewear, je vindt het bij Livera.

Meer info over buurtmus: www.buurtmus.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)