Meld je aan voor #EatandMeet, dé jongereneetclub van Haarlem

0

Op 20 februari 2020 start DOCK jongerenwerk met #EATANDMEET, dé eetclub voor jongeren van 13 tot 18 jaar. Elke twee weken koken de jongeren voor én met elkaar in wijkcentrum Alleman. Tijdens #EATANDMEET leren ze elkaar kennen en doen ze meer sociale vaardigheden op.

De vijftienjarige Min Liang is initiatiefnemer van #EATANDMEET. Samen met jongerenwerker Tewatha Muller zocht hij naar een manier om jongeren uit Haarlem bij elkaar te brengen. Veel jongeren die op social media een flitsend leven lijken te hebben, met veel vrienden en volgers, voelen zich in het echte offline leven lang niet zo flitsend. Om elkaar in het echt te ontmoeten, elkaar te leren kennen en meer sociale vaardigheden op te doen, is de jongereneetclub #EATANDMEET bedacht.

Wereldgerechten
Elke eerste en derde donderdagavond van de maand komt de jongereneetclub bij elkaar in wijkcentrum Alleman op de Jan Sluyterslaan 11 in Haarlem Oost. Op het menu staan heerlijke wereldgerechten zoals Amerikaanse Fried Chicken, Japanse sushi en Surinaamse roti. De eigen bijdrage voor #EATANDMEET is € 2,- per keer.

Aanmelden
De groep is zich momenteel aan het vormen, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ken of ben jij iemand tussen de 13 en 18 jaar die graag nieuwe jongeren leert kennen én gek is op eten of koken? Meld jezelf bij Tewatha Muller aan via whatsapp of mail, 06 599 15 447 of temuller@dock.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)