Aanhoudingen na beroving

0

De politie heeft zondagochtend twee Haarlemmers, in de leeftijd van 26 en 33 jaar, aangehouden op verdenking van beroving van een smartphone.

Een 28-jarige Haarlemmer werd zondagochtend in de Freddie Oversteegenstraat in zijn woonplaats bedreigd door een 26-jarige automobilist. In de auto zat een passagier van 33 jaar. Het tweetal beroofde de 28-jarige Haarlemmer van zijn smartphone en ging ervandoor.

De politie wist kort hierop de auto aan de kant te zetten en heeft het tweetal aangehouden op verdenking van beroving. Tijdens controle bleek dat de auto onverzekerd was en bleek de bestuurder niet in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Beide verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)