Vanaf 10 september Filmschuur eerder open: meer keus, meer film, meer Filmschuur

0

Vanaf zaterdag 10 september is de Filmschuur eerder geopend. Van maandag t/m zaterdag worden er films vertoond vanaf 12:00 uur, op zondag start de eerste film om 10:00 uur. De kassa- en informatiebalie van de Toneel- en Filmschuur opent van maandag t/m zaterdag om 11:30 uur, en op zondag om 9:30 uur.

In de Kerstvakantie nam de Filmschuur een proef met vervroegde openingstijden, met succes. Vanaf zaterdag 10 september (wat tevens de start van het culturele seizoen is met Haarlem Cultuur Festival) zullen er nog meer films te zien zijn. Door op zondag nog eerder open te gaan is er ruimte voor Filmschuur eXtra op de zondagochtend. Zo zal de documentaire serie Cracking the Frame, de veelgeprezen kunstfilms en films over hedendaagse kunstenaars, filmmakers en schrijvers, verhuizen van de maandagavond naar de zondagochtend.

De openingstijden van de kassa en informatiebalie worden dan respectievelijk vanaf 11:30 uur (ma t/m za) en 9:30 uur (zo) tot 21:45 uur.

Kaarten voor de films zijn verkrijgbaar op www.filmschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Filmschuur, Lange Begijnestraat 9 in Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)