Proeflessen bij FanWork Musicals in Haarlem

0

Op woensdag 14 september en zaterdag 17 september zijn er gratis proeflessen bij FanWork Musicals in Haarlem. Op de proefles kunnen jongens en meiden ervaren hoe het is om zang, dans- en acteerlessen te krijgen van docenten uit het musicalvak.

In de lessen van FanWork Musicals wordt er veel aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling van de jongens en meiden. Op woensdag 14 september zijn de proeflessen voor de kinderen van 6 t/m 8 jaar en op zaterdag 17 september voor iedereen van 9 jaar t/m 21 jaar.

Persoonlijke ontwikkeling kinderen
FanWork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven de docenten iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. De jongens en meiden worden aangemoedigd om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen. Bij FanWork Musicals is het belangrijk dat kinderen zichzelf, maar ook anderen, accepteren en waarderen. Bij FanWork Musicals mag je laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

Naast dat de persoonlijke ontwikkeling, leren jongens en meiden de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laat FanWork Musicals alle kinderen stralen; vanbinnen en vanbuiten.

Voor meer informatie over FanWork Musicals in Haarlem en over de proeflessen ga je naar www.fanworkmusicals.nl/haarlem.