Tennisvereniging Kontakt doneert aan buurman Artisklas Haarlem

0

De officieel kleinste dierentuin in Nederland, Artisklas, deelt het Schoterbos met meerdere sportverenigingen, waaronder met Tennisvereniging Kontakt. Wat Artisklas zo bijzonder maakt is dat zij voor 100% op vrijwilligers draaien. Voor verdere inkomsten is zij afhankelijk van een kleine subsidie van de gemeente, inkomsten uit entree, buffetten en giften. Het onderhoud en de vernieuwing van de kleinste dierentuin in Nederland kost, ondanks het kleine formaat en de vele vrijwilligers, een hoop geld.

Vanwege het wegvallen van de grootste sponsor van Artisklas heeft Tennisvereniging Kontakt tijdens haar jaarlijkse JAN COP Kersttoernooi een loterij gehouden. Deze loterij is mogelijk gemaakt door sponsoren, de pachter, de deelnemers en de vereniging. De totale opbrengst is naar boven afgerond tot 1000 euro en wordt volledig gedoneerd aan Artisklas. Zorg goed voor uw naasten kreeg hier een letterlijke betekenis.

Artisklas nodigt u graag uit om in het weekend eens een kijkje te komen nemen in de kleinste dierentuin van Nederland, entree kost u 2 euro per volwassene en 1,50 euro per kind. Dit komt volledig ten goede van de dieren en hun verblijf. Ook is het mogelijk om dieren en hun verblijf te adopteren, dus geen ruimte of tijd voor een hond of kat in uw eigen huis? Wellicht bent u binnenkort wel de trotste “eigenaar” van bijvoorbeeld de Geelbuikvuurpad of een van de andere dieren in Artisklas.

- Advertentie -