Verrassend optreden van mannenkoor

0

Koninklijk Haarlems Mannenkoor Zang en Vriendschap verzorgt op zondag 1 december spetterende optredens in de Haarlemse poptempel Patronaat. Om 13:00 uur en om 16:00 uur worden twee concerten met Popclassics gegeven. Popmuziek die voor deze gelegenheid voor een 4-stemmig mannenkoor is bewerkt.

Gezongen worden nummers van onder andere Queen, Robbie Williams en Dire Straits. Het koor wordt voor deze gelegenheid versterkt met popdiva Anouk Snellink en een professionele band. Als de kers op de taart maakt een mystery guest zijn/haar opwachting. Het geheel staat onder leiding van dirigenten Arno Vree en Michel de Valk.

Volgens voorzitter van Zang en Vriendschap, Bert Koopman, is het uniek dat dit koor twee optredens op dezelfde dag verzorgt. “En met een programma dat het koor nog nooit heeft gezongen. Het leuke is dat de programmering veel nieuwe projectzangers heeft aangetrokken. Daardoor vernieuwt het koor zichzelf ook.”

Info
Kaarten van €. 15,00 (staanplaatsen) en €. 20,00 (zitplaatsen ) zijn te bestellen via www.zangenvriendschap.nl.
Reserveer snel. De zitplaatsen zijn bijna uitverkocht.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)