Gratis informatiebijeenkomst cursus Valpreventie

0

Op dinsdag 4 februari 2020 is een gratis informatiebijeenkomst over de valpreventiecursus ‘In Balans’. Deze vindt plaats in Wijkcentrum De Alleman, Jan Sluyterslaan 11, 2033 TM Haarlem.

De cursus is bedoeld voor senioren die vallen willen voorkomen of al een keer gevallen zijn. Op 4 februari zijn de oudere inwoners van Haarlem vanaf 10:30 uur tot 12:00 uur van harte welkom. Op de informatiebijeenkomst kan er meteen ingeschreven worden voor de cursus.

De valpreventie cursus kost €55,- voor 18 lessen inclusief cursusboek en start op dinsdag 11 februari 2020. Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van de cursus. Haarlem Pashouders van 50 jaar en ouder kunnen gratis deelnemen. Vol=vol, wacht niet te lang met aanmelden!

Voor meer informatie en aanmelding: Lucia Grooff, tel: 023 – 303 72 38 of per mail Lgrooff@sportsupport.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)