Concert Isabelle van Keulen en Aleksandar Madžar

0

Op zondag 15 december om 11.00 uur treedt de bekende topvioliste Isabelle van Keulen samen op met pianist Aleksandar Madžar in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Zij spelen werken van Prokofjev, Mozart en Fauré.

Violiste en altvioliste Isabelle van Keulen won in 1984 het Eurovisie Concours voor Jonge Musici in Genève. Dit betekende een internationale doorbraak, die resulteerde in vele optredens in binnen- en buitenland. Als gelauwerd topvioliste heeft van Keulen de aanbiedingen al vanaf haar zeventiende voor het uitkiezen. Zij soleerde bij orkesten als het Koninklijk Concertgebouworkest, de Berliner Philharmoniker en het NHK Symfonie Orkest in Tokio. Ook is zij actief in het domein van de kamermuziek. Zo richtte zij in 1997 het Delft Chamber Music Festival op, waarvan ze tot 2006 de artistieke leiding had. Haar muzikale veelzijdigheid is haar handelsmerk. Isabelle van Keulen voert graag hedendaagse muziek uit en speelt met een eigen ensemble tangomuziek. In Nederland is ze bij een breed publiek bekend als jurylid van het televisieprogramma ‘Maestro’.

Pianist Aleksandar Madžar is geboren in Belgrado en begon op zesjarige leeftijd aan zijn muzikale opleiding. Hij won concoursprijzen in onder meer Bolzano, Leeds en Genève, waarna vele internationale optredens volgden in solorecitals en kamermuziekuitvoeringen. Ook is hij solist bij de belangrijke orkesten. Als docent is hij verbonden aan de conservatoria van Brussel en Bern.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten die worden gegeven in het gemeentehuis van Bloemendaal in Overveen. Zie www.muzenforum.nl.

Info
Datum: Zondag 15 december 2019
Aanvang: 11.00 uur (zaal open om 10.30 uur)
Adres: Bloemendaalseweg 158, 2051 GJ Bloemendaal
Entree: Toegangsprijs € 22,- ,CJP/Jongeren tot 26 jaar € 11,-
Voorverkoop: Bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal en bij Primera in Overveen. Of reserveren door een mail te sturen naar info@muzenforum.nl

Advertentie