Cello en gitaar nemen je mee bij Musilenzio

0

Op zondagavond 12 januari er weer een concert in de Musilenzio-reeks in Gebouw Zang en Vriendschap in Haarlem. Dit keer met de klanken van cello en gitaar. Eline Toebes en Jeroen Timmers spelen composities van Jeroen die garant staan voor een mooie sfeer, waarin de klanken je meenemen naar een aangename, vredige atmosfeer.

Eline Toebes op cello en Jeroen Timmers op gitaar hebben recent een CD opgenomen met de titel “Music from The Hart”. Zij zullen zij de acht verschillende werken daarop ten gehore brengen. De muziek valt te omschrijven als een wat dromerige crossover tussen klassiek enerzijds en wereldse eigentijdse invloeden anderzijds. Beide professioneel geschoolde musici willen verbinden, ontroeren en mensen meenemen uit de waan van alledag. En dat sluit goed aan bij het muzikaal-meditatieve karakter van de Musilenzio-avonden.

De Musilenzio-avonden worden gekenmerkt door de afwezigheid van applaus tussen de verschillende werken en de ruimte om er tijdens het concert al van na te genieten gedurende de ontstane stiltes. De zaal van Gebouw Zang en Vriendschap zal door beeldend kunstenaar Dick Kreuger weer op maat zijn ingericht om een intieme sfeer te creëren die past bij het verstillende karakter van het concert.

Info
De avond begint om 20:15 uur en zal eindigen om ongeveer 21:30 uur.
Toegangsprijs € 9. Gebouw Zang en Vriendschap, Jansstraat 74zw, Haarlem.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Reserveren is daarom aanbevolen: [email protected] of [email protected] of door een bericht via Facebook/musilenziohaarlem.

Musilenzio wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Vereniging Het Gebouw Zang en Vriendschap en de Stichting Kunststuk. Organisatie: Jan Koet en Dick Kreuger. Productie: Stichting Kunststuk.

Advertentie