Tangomuziek in het Koetshuis

0

Op dinsdag 21 januari treedt in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof het Quarteto Quilombo op, bestaande uit Tijmen Veelenturf (viool), Kaspar Uljas (bandoneón), Tim Panman (gitaar) en Alexander Vocking (contrabas).

Ze spelen de oude, dansbare tango’s en bekend en onbekend repertoire van componisten als Astor Piazzolla en Carlos Gardel.

De leden van het Quarteto Quilombo ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Rotterdam. Allen zijn zij er afgestudeerd aan de afdeling Argentijnse tango. Hun gedeelde passie voor deze unieke en exotische muziek vormt de rode draad in hun hechte muzikale samenwerking.

Het kwartet heeft een eigen herkenbare stijl ontwikkeld door een jonge frisse kijk op deze hartstochtelijke muziek die meer dan 100 jaar geleden ontstond in de achtergestelde wijken van Buenos Aires en uitgroeide tot een muzikale stroming met een wereldwijde aantrekkingskracht.

Info
Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.
Kaartverkoop en reserveren:
www.kasteelkeukenhof.nl
[email protected]
of telefonisch 0252-465555

Advertentie