College houdt inloopspreekuur op 21 januari

Uitnodiging voor alle inwoners van Haarlem

0

De burgemeester en de vijf wethouders houden op 21 januari een inloopspreekuur in de Gravenzaal van het Stadhuis van Haarlem.

Haarlemmers kunnen met hen in gesprek over onderwerpen waar het college zich mee bezig houdt. Inwoners met een vraag, een goed idee of een opmerking kunnen dat direct bespreken met de bestuurders van de stad.

Door met bewoners en ondernemers uit de stad in gesprek te gaan, weten de bestuurders beter wat er speelt. Ze horen wat er goed gaat en wat minder goed gaat of waarvoor meer aandacht nodig is. Dat is belangrijk, zij werken tenslotte voor alle inwoners van Haarlem.

Info
Inloopspreekuur college van burgemeester en wethouders
21 januari 2020
19.00 tot 21.00 uur
Stadhuis, Grote Markt 2

Aanmelden is niet nodig

Advertentie