Programma Gluren bij de Buren Haarlem is bekend

0

Maar liefst 126 Haarlemmers openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 381 optredens laat Haarlem op die dag zien wat ze in huis hebben.

Op zondag 9 februari kan er door heel Haarlem en Bloemendaal gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij in Haarlem en Bloemendaal, die dit jaar samen optrekken 161 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen wat resulteert in totaal 469 optredens. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.

Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!” Ralf Leemeijer, programmamaker Haarlem

Begluur het programma online
Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via glurenbijdeburen.nl/haarlem/programma.

Info
Gluren bij de Buren
zondag 9 februari 2020
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
glurenbijdeburen.nl/haarlem

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)