Publiekshal Gemeente Haarlem Goede Vrijdag en Tweede Paasdag gesloten

0

Op vrijdag 19 en maandag 22 april is de gemeente gesloten vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Ook het publieksinformatienummer 14 023 is die dagen niet bereikbaar.

Inzameling gft- en restafval en Milieuplein
De inzameling van gft- en restafval vindt niet maandag 22 april plaats, maar zaterdag 20 april 2019. Het Milieuplein aan de Ir. Lelyweg 51 is ook gesloten op 22 april, Tweede Paasdag. Ondergrondse containers worden wel geleegd.

Kijk voor de actuele inzameldata op de afvalwijzer.spaarnelanden.nl.

Direct online regelen
Wist u dat u veel producten van de gemeente ook direct online kunt regelen? Wilt u een verhuizing doorgeven, een parkeervergunning of een uittreksel aanvragen? Op www.haarlem.nl vindt u alle producten die u online kunt regelen.

Advertentie