“Order Is Half Of Life” in de Vishal

0

Abstract werk in zwart/wit

Alex de Vries, auteur en curator opent zondag 18 juni om 16.00 uur de tentoonstelling Order is half of life in de Vishal. Negen kunstenaars tonen abstract werk in zwart/wit. Gemeenschappelijk vertrekpunt is het raster.

De tentoonstelling is gecureerd door René van den Bos en René Eicke. Iedere kunstenaar gebruikt op geheel eigen wijze herhaling als ordenend element en gaat tijdens het werkproces in op zich aandienende en onverwachtse onregelmatigheden. Order is half of life is te zien van 17 juni tot en met 16 juli 2017.

Deelnemende kunstenaars
Alexandra Roozen, Arjan Janssen, René van den Bos, Gerda Kruimer, Wouter Nijland, René Eicke, Esther Stocker, Eric de Nie, Peter Luining.

De Vishal
De Vishal – ruimte voor beeldende kunst in Haarlem – is met circa 150 aangesloten leden de grootste kunstenaarsvereniging van Haarlem en biedt alle aangesloten professioneel werkende kunstenaars een voor Haarlem uniek podium.

De Vishal ontvangt financiële steun van de gemeente Haarlem.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)