Haarlemse Petra Hermans trotse winnares Beste Zelfstandig Reisadviseur Noord-Holland

0

Petra Hermans van The Travel Club uit Haarlem is woensdag 16 januari door een vakjury verkozen tot de Beste Zelfstandig Reisadviseur 2020 in Noord-Holland. De jury roemde haar vanwege haar bewuste keuzes en creatieve oplossingen. Aan deze ZRA-verkiezing nemen jaarlijks honderden zelfstandige reisadviseurs deel. Na een strenge selectie wordt daaruit per provincie de beste reisadviseur gekozen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens De Vakantiebeurs in Utrecht.

Je wordt niet zomaar de Beste Reisadviseur. Tijdens een maandenlange strijd moeten de deelnemers de jury van hun kwaliteiten weten te overtuigen. Zo is er een uitgebreide kennistest en moet elke reisadviseur een inspirerende vlog aanleveren en een helder communicatieplan schrijven. De finalisten worden vervolgens geïnterviewd door een vakjury, die bestaat uit vertegenwoordigers van de sponsoren TravMagazine, Singapore Airlines, De Jong Intra vakanties, ANVR, Bengelmedia, Vuelandia, Solutiontrainingen, Brilaccountants & Wonderful Indonesia.

Een blije Petra Hermans: “Ik ben zó trots op dit stukje erkenning voor mijn harde werken. Net als de andere finalisten kreeg ik allereerst een studiereis naar Malta aangeboden. Als winnares ontving ik bovendien een reischeque en mag ik maart 2020 ook met Singapore Airlines een reis naar Indonesië maken. Maar het mooiste cadeau is het cijfer dat mijn eigen klanten me geven: een 9,5!

Niet iedereen weet het verschil tussen een ‘gewoon’ reisbureau en een zelfstandig reisadviseur. Petra: “Ik werk volledig onafhankelijk van reisorganisaties. De prijs? Die is hetzelfde en vaak zelfs beter dan wanneer mensen het zelf uitzoeken. Mijn reisvoorstel is kosteloos en vrijblijvend en vooral heel erg tijdbesparend. Als mensen dat willen, kom ik naar hun huis of kantoor om al hun wensen door te nemen voor een reis op maat. Ze vertellen me dan waar ze van dromen en ik help ze op professionele wijze bij het realiseren van een vakantie om nooit meer te vergeten.

Advertentie