Deze zondag: Gluren bij de Buren Haarlem

0

Eén dag, 126 huiskamers en meer dan 378 optredens. Behalve dat er zondag 9 februari in grote getale optredens door heel Haarlem te bewonderen zijn, is het voor bezoekers van Gluren bij de Buren het aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten en nieuwe mensen te leren kennen.

Deze zondag kan er door heel Haarlem gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 126 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen.

Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken. Een plekje op de bank reserveren is niet nodig.

Het programma staat online
Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/Haarlem.

Neuzen in de programmakrant
Wanneer men meer behoefte heeft aan het doorspitten van het uitgebreide programma in de programmakrant is dat ook mogelijk. Verdubbel de voorpret en haal een programmakrant op een van de volgende locaties:

  • Bibliotheek Haarlem Centrum
  • Bibliotheek Schalkwijk
  • Bibliotheek Haarlem Oost
  • Bibliotheek Haarlem Noord
  • VVV Haarlem Centrum

Info
GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 9 februari 2020
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)
www.glurenbijdeburen.nl/Haarlem

- Advertentie -