Haarlems cabaretduo Stan en Wietse in Philharmonie

0

Op zaterdag 21 maart gaat de voorstelling “We zullen zijn” van het Haarlemse cabaretduo Stan en Wietse in première in de kleine zaal van de Philharmonie. Reserveer nu de laatste kaarten voor een mooie lenteavond vol eigen werk van dit muzikale duo.

Stan Put en Wietse Algera komen uit Haarlem en kennen elkaar van de PABO. In 2000 zaten zij bij de laatste 10 deelnemers van het Leids Cabaret Festival en sindsdien gaan zij hun eigen weg. De mannen brengen integer en muzikaal cabaret. Zo schreef het Haarlems Dagblad na een optreden:

Moeiteloos weten zij het publiek een gulle lach te ontlokken met hun kolderieke opmerkingen om het publiek vervolgens weer muisstil te laten luisteren naar prachtige tweestemmige liederen.

In 2003 (“Alles zo anders”) en 2008 (“Komen en gaan”) namen zij een CD op met liedjes uit hun programma’s. Optredens volgden op festivals (met live band) en met avondvullende programma’s op podia als Het Oude Raadhuis, ‘t Mosterdzaadje, het Meterhuis, de Lichtfabriek en het Posthuis.

Na hun liedjesprogramma “Afscheidscomeback” (2016) en de reünietournee “Dikke retro” (2018), keren zij in 2020 terug met een nieuw programma “We zullen zijn”. Naast liedjes brengen de mannen ook weer korte sketches en gaan zij zoals altijd met de billen bloot.

De première van “We zullen zijn” is op 21 maart 2020 in de prachtige kleine zaal van de Philharmonie in Haarlem. Reserveer nu de laatste kaarten voor een mooie lenteavond vol eigen werk: veel nieuwe liedjes en sketches, een handvol hits, kolderieke humor en pure poëzie! Kaarten zijn te bestellen via de (online) kassa van de Philharmonie.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)