Kennissessie klantportal web2print

Connecten voor je klant op 1 april

0

Prindustry organiseert echt een kennissessie op woensdag 1 april. Bij Prindustry zijn ze graag een beetje origineel. Niemand anders organiseert namelijk op deze datum een event. Net zoals niemand anders web2print software voor klantportals op deze manier ontwikkelt.

In navolging van de succesvolle eerste kennissessie eind 2019, herhaalt de softwareontwikkelaar dit concept op 1 april. In de markt bleek veel interesse voor de mogelijkheden van klantportals en tegelijkertijd is er steeds meer behoefte aan inhoudelijke kennismeetings.

Tijdens deze kennissessie praat o.a. Ramon van Wingerden je helemaal bij over de ontwikkelingen op het gebied van klantportals, die er specifiek zijn voor een gepersonaliseerd proces rondom de inkoop en creatie van printproducten. Een expert van CHILI Publish vertelt meer over online opmaak met huisstijl templates. Verschillende klantcases verduidelijken de talrijke mogelijkheden. Dat kunnen geavanceerde oplossingen zijn, zoals de prijskaartportal voor Vodafone, maar het kan ook gaan om een meer basic portal met visitekaartjes voor een klant met veel medewerkers die continu nieuwe visitekaartjes moet bestellen.
Klik hier voor meer info en inschrijven.

Gemak vanuit één systeem
De whitelabel webshops, brandportals of klantportals van Prindustry zijn allemaal producten die op hetzelfde neerkomen: gemak. Je krijgt een alles-in-één softwarepakket voor de verkoop, inkoop en creatie van print. Je beheert je eigen b2c webshop of b2b portal met orders, offertes, facturatie, boekhouding, productinformatie, voorraad, betalingssystemen, online editing én meer vanuit één centraal systeem.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)