Serve the City 14 maart 2020

Vrijwilligerswerk doen voor één dag – dat kan op de eerstvolgende Serve the City-dag op 14 maart 2020

0

Twee keer per jaar organiseert Serve the City in Haarlem een grote vrijwilligersdag. Op 14 maart gaan we met meer dan 70 vrijwilligers ten minste 14 projecten oppakken. Dat zijn projecten als bijvoorbeeld het opknappen van tuintjes, schilderen van muren bij een oudere dame, een gezellige en creatieve dag organiseren bij een instelling, enzovoort.

Wat is er zo leuk aan Serve the City?
Op de website van www.stchaarlem.nl staan onder andere de verhalen van de mensen die aan de vorige Serve the City-dag in november jl. hebben meegewerkt. Samen met de foto’s tonen die vooral aan dat meedoen niet alleen het leven verandert van degene die hulp nodig heeft, maar ook dat je eigen leven er mooier van wordt!

Is één dag wel genoeg?
Door één dag aan de slag te gaan voor een stadsgenoot die hulp nodig heeft, kun je veel voor hem of haar betekenen. De vrijwilligers bepalen zelf wat ze die dag willen doen; er zijn praktische klussen en sociale projecten. Iedereen die wil meedoen kan zich opgeven via www.stchaarlem.nl.

Jongeren
Serve the City organiseert sinds dit jaar ook een speciale editie gericht op jongeren. Jongeren kunnen zich aanmelden via forms.gle/RvwNA8CGiKdt5o3r5.

Info
Serve the City-dag, 14 maart 2020
Start: 9.30 uur in de Goede Herderkerk, Rechthuisstraat 9, Haarlem
Start jongerenactiviteiten: 12:30 uur in de Goede Herderkerk
Afsluiting: 16:00 uur op dezelfde locatie
Meer informatie: www.stchaarlem.nl

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

- Advertentie -