Haarlem Food Future doet mee aan NLdoet

0

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 16e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook Haarlem Food Future. Zij gaan op zaterdag 14 maart een gratis lunch verzorgen voor de NLdoet-vrijwilligers en de bewoners van de Leidsebuurt.

Haarlem Food Future zet zich onder andere in om voedsel te redden van supermarkten en andere winkels. Er worden dagelijks 150 maaltijden voor dak- en thuislozen in Haarlem gekookt met dit geredde voedsel. Op zaterdag 14 maart koken wij graag een heerlijke gratis lunch voor buurtbewoners, vrijwilligers en andere geïnteresseerden in de Leidsebuurt van Haarlem. Natuurlijk van Gered Voedsel!

Gratis lunchen
Wil jij met ons mee lunchen? Meld je dan snel aan via dieuwertje.almeida@gmail.com. Want er is maar beperkt plek en vol = vol! De lunch is van 12:30 uur – 13.30 uur in Buurthuis De Til op Leidseplein 36rd in Haarlem.

Belangeloos
NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er een gigantische keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets vinden dat bij hem of haar past. Daarnaast ziet het Oranje Fonds NLdoet als een ode aan de vele vrijwilligers die zich inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de Nederlandse samenleving. Zij maken het verschil in ons land.

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie