Nieuwe miljonair in Haarlem na Koningsdagtrekking

1

Bij de Koningsdagtrekking van de Nederlandse Staatsloterij is maandag een miljoen euro gevallen op een lot van een abonneespeler in Haarlem. De winnaar krijgt dit bedrag belastingvrij uitgekeerd.

“Ik wil de winnaar van deze mooie prijs van harte feliciteren,” aldus Arjan van ’t Veer, prijswinnaarbegeleider van de Nederlandse Staatsloterij. De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is op 10 mei. De Jackpot staat dan op 13,5 miljoen euro. Er is een kans van één op vijf dat de Jackpot valt. Valt de Jackpot niet, dan groeit het bedrag en schuift door naar de volgende trekking.

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit verkochte loten. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

Comments are closed.