Divertimento kerstactie-cd: Musiceren voor iedereen

0

Door Corona is er voor iedereen veel veranderd. Ook samen muziek maken en concerten geven is niet meer vanzelfsprekend. Dat merkten de kinderen van Divertimento ook: concerten en repetitieweekenden werden uitgesteld of afgeschaald naar repetities en uitvoeringen met een beperkte groepsgrootte. Gelukkig konden ze tijdens deze tweede golf wel blijven samenkomen om muziek te maken.

Ondanks de 1,5 meter regels, de mondkapjes en de handhygiëne hadden zij veel plezier door samen muziek te maken. Helaas moest het grote Divertimento kerstconcert worden uitgesteld. Dit was inmiddels een hele mooie traditie: voor een grote zaal vol publiek met alle orkesten een sfeervol kerstconcert geven. Dat vonden zij zo jammer, dat ze een manier hebben bedacht om het grotere publiek toch te bereiken.

De afgelopen weken is er keihard gewerkt aan het uitbrengen van een Kerst-CD en dat is gelukt! Dit brengt niet alleen de muziek bij het publiek, de opbrengst gaat ook nog eens naar een goed doel: Jeugdfonds voor Sport en Cultuur in Haarlem. Daarmee steunen ze alle kinderen met minder financiële armslag die willen muziekmaken, dansen of sporten. Zo heeft Stichting Divertimento de krachten van alle orkesten samen gebundeld om haar doelstelling te bereiken: Samen musiceren moet voor iedereen mogelijk zijn.

Draagt u ook ons doel een warm hart toe? Doneer dan op de site van het Jeugdfonds: lokalefondsen.mijnjeugdfondsactie.nl/team/stichting-divertimento/donateurs
Bij een bijdrage van €20 of meer ontvangt u de kerst CD van Divertimento thuis.

- Advertentie -