SantaBox is hét ultieme kerstpakket

Kerstpakket met een goed doel

0

De SantaBox is hét ultieme kerstpakket of een mooi cadeau dat je aan iemand kan geven die het verdient! Rotaryclub Haarlem Kennemerlaat heeft met veel plezier een heerlijke box samengesteld, waarvan per verkochte box 20 euro naar het goede doel gaat.

In de SantaBox zit het speciaalbier van Jopen “Witte Kerst’, verfijnde Spaanse wijn van wijnhuis Bodde, de Kaaskampagne verzorgt harde kaas, zachte geitenkaas, nootjes, toastjes, amandelkoekjes en vijgenbrood. Olala chocola maakt een heerlijk X-Mas reep en een choco lolly! En laat je verrassen door een handzaam pocketboekje met informatie over Haarlems mooiste straatjes.

De inhoud van de SantaBox is ingekocht bij winkeliers uit de regio. Per verkochte box gaat 20 euro naar het goede doel! Dit jaar werkt Rotaryclub KennemerLaat samen met de volgende goede doelen: Stichting Bretels, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kids Kleding Paradijs.

Lees op www.santarunhaarlem.nl hoe je de SantaBox kan bestellen. Volg SantaRun ook op Instagram, Facebook en LinkedIn.

- Advertentie -