SantaRun wordt SantaBox!

Hét ultieme kerstpakket met een goed doel

0

Het zal niemand verbazen dat de SantaRun 2020 niet door kan gaan. Daarvoor in de plaats komt de SantaBox!

De SantaBox is een initiatief van Rotaryclub Haarlem KennemerLaat. Jaarlijks haalt deze jongste Haarlemse club met de SantaRun geld op voor het goede doel. Omdat de SantaRun dit jaar niet door kan gaan, is het idee van de SantaBox geboren. Goed doen voor een ander is namelijk waar het bij Rotaryclub Haarlem KennemerLaat om gaat.

De SantaBox is een heerlijke box met lekkernijen, zoals kerstbier, handgemaakte chocola, ambachtelijke vleeswaren, mooie kaas en verfijnde wijn. En laat je verrassen door een handzaam pocketboekje met informatie over Haarlems mooiste straatjes.

De inhoud van de SantaBox wordt zoveel mogelijk ingekocht bij Haarlemse winkeliers. De winkelwaarde is 65 euro, maar je bestelt de box al voor 49,95 euro. Doe je bestelling via de QR code en je doet goed! Per verkochte box gaat 20 euro naar het goede doel!

Dit jaar werkt Rotaryclub KennemerLaat samen met de volgende goede doelen: Stichting Bretels, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Kids Kleding Paradijs.

Lees op www.santarunhaarlem.nl meer over deze goede doelen.

- Advertentie -
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)