Het nieuwe boek van Antoon Erftemeijer uit Haarlem is verschenen: De apostel van Bern

0

Peter Hunter verruilt in ‘De apostel van Bern’ van Antoon Erftemeijer, Nederland voor het Zwitserse Bern. In eerste instantie is dat slechts voor een vakantie, maar al snel wordt zijn hulp ingeroepen voor een kunstroof. Dit boek is deel drie in de reeks ‘Peter Hunter Detectives’. Deze spannende thriller wordt sinds vrijdag 6 november uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Op een dag wordt uit het Kunstmuseum van Bern een drietal schilderijen geroofd. Geen buitengewoon incident, totdat blijkt dat de roof past in een merkwaardige serie van andere kunstroven. Detective Peter Hunter wordt verzocht om zich in de zaak te verdiepen. Samen met zijn medewerkers Laura Lion en Jos Niewindt raakt hij verzeild in een nieuw avontuur, waarin zij op zoek gaan naar ‘de apostel van Bern’.

Antoon Erftemeijer is kunsthistoricus, beeldend kunstenaar en schrijver. Van hem verschenen eerder de verhalenbundel Ogentroost en de roman Dura Mater. De apostel van Bern is deel drie in de reeks ‘Peter Hunter Detectives’. Eerder verschenen Een Halszaak in Haarlem en Het rode bruidje.

Boekgegevens
Titel: De apostel van Bern
Auteur: Antoon Erftemeijer
Verschijningsdatum: 06-11-2020
Aantal pagina’s: 80
ISBN: 9789464037135
Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 16,99*
Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

- Advertentie -