Gratis taxatiedag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten in Museum Haarlem

0

Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in Haarlem een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 12 februari. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in Museum Haarlem, Groot Heiligland 47 te Haarlem, taxaties geheel gratis. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)