Primeur in Haarlem uit een hedendaags blues-epicentrum

0

Op 15 februari presenteert de Haarlemse Blues Club de uit Oceanside, Californië afkomstige blues- en rootsmuzikant Nathan James.

James werd winnaar van de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis; met recht! Deze man is diep geworteld in traditionele blues stijlen en weet met het grootste gemak nummers te pennen en ze krachtig en geloofwaardig over te brengen. Hij bouwt zijn eigen gitaar en is een creatieveling als het aankomt op het uitbreiden van de mogelijkheden van zo’n gitaar.

Voor deze show neemt hij de altijd graag geziene gast Roel Spanjers (o.a. Normaal, Sunset Travelers) mee op zang en toetsen, drummer Jeroen Goossens en bassist Andert Tijsma. Deze mannen vormen een ijzersterke ritmesectie die Nathan James tot grote hoogte kunnen liften en het publiek van de Haarlemse Blues Club een geweldige ervaring kunnen geven.

Nathan James heeft een indrukwekkende staat van dienst en is een zeer gewilde studio/sessiemuzikant voor allerlei gerespecteerde namen in de blueswereld zoals Lazy Lester, Johnny Dyer, James Harman, Kim Wilson en meer. Hij is te horen op talloze albums en wordt nog steeds op regelmatige basis teruggevraagd voor zijn uitgebreide muziekvocabulair als zijn rijke ervaring op het gebied van opnametechniek.

Sit back ’n relax!

Info
Vrijdag 15 februari 2019, 21:00 uur (zaal open 20:30 uur)
Haarlemse Blues Club
Korte Verspronckweg 7-9, 2023BS, Haarlem
Ticketshop: https://bit.ly/2C8LsK9