Vrouw jaagt overvallers weg door hard te gillen

0

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van een vrouw welke donderdagavond plaatsvond op de Jan Prinslaan in Haarlem.

Omstreeks 18.30 uur liep een 61-jarige vrouw uit Haarlem over de Jan Prinslaan. Zij kwam vanaf het Marsmanplein en liep in de richting Generaal Spoorlaan. Ter hoogte van de snackbar kreeg zij plotseling een harde duw in haar rug.

De man die haar had geduwd greep haar handtas vast en begon hier aan te trekken. Het slachtoffer hield haar tas echter stevig vast en begon hard te gillen. Een tweede dader gaf haar vervolgens ook een harde duw waardoor zij ten val kwam. Ook hij probeerde de handtas los te trekken. Omdat de vrouw vast bleef houden en doorging met gillen gingen de overvallers er vandoor in de richting van de Aart van der Leeuwstraat.

Getuigen
Heeft u iets gezien wat van belang kan zijn in deze zaak? Neem dan contact op met de politie. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).