2turvenhoog voor de 10e keer in Haarlem

Drie dagen theater, dans, muziek en beeldende kunst voor de allerkleinsten

0

In de kerstvakantie strijkt 2turvenhoog voor de 10e keer neer in Toneelschuur en de Philharmonie Haarlem. En wie jarig is viert feest! Niet één, niet twee, maar wel drie dagen vol theater, dans, muziek en beeldende kunst, voor iedereen van 0 – 6 jaar én volwassenen. De kaartverkoop is reeds gestart!

Avontuurlijke podiumkunst voor de aller-allerkleinsten
2turvenhoog festival is hèt avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen tussen 0 – 6 jaar én volwassenen. Op het programma staat ook dit jaar een bundeling van voorstellingen die uitdagen, verrassen en ook voor ouders een ware belevenis zijn. Voor en na de voorstellingen kan er bovendien naar hartenlust gespeeld worden in de beeldende kunstinstallaties die in de foyers van de Philharmonie opgesteld zijn.

Speel mee met de mannen van Theater de Spiegel en bepaal de muziek en bewegingen in hun voorstelling ImpulZ. Of kijk je ogen uit in de bouwplaats van Timtim. En wist jij dat je op papier niet alleen kan tekenen, maar er ook mee kan ritselen, kreukelen en dansen? Laat je verbazen en verwonderen op deze extra intieme en feestelijke editie van 2turvenhoog festival, het avontuurlijkste podiumkunstenfestival voor de allerkleinsten!

Wat loopt daar nou? Een giraf?
Let goed op, want op maandag 21 december zou je op de Lange Begijnestraat zomaar een giraf kunnen tegenkomen!

Language no problem
De meeste voorstellingen die op het festival vertoond worden zijn zeer geschikt voor anderstaligen.

Coronaproof
2turvenhoog festival is dit jaar nog intiemer dan voorheen. Met een maximale capaciteit van 30 personen per voorstelling zit je als publiek altijd goed. We werken dit jaar met zogenaamde eilanden. Elk huishouden krijgt zijn eigen eiland toegewezen in de zaal. Op zo’n eiland kan je met 4 personen (maximaal 2 volwassenen) vertoeven en ben je altijd op gepaste afstand van de andere eilanders en de spelers.

2turvenhoog festival 2020 is een samenwerking van Philharmonie Haarlem, Toneelschuur, Corrosia Theater, Expo & Film en Stichting 2+ en wordt mogelijk gemaakt met steun van Gemeente Almere, Provincie Flevoland, Gemeente Haarlem, Janivo, Prins Bernhard Cultuurfonds, de Nolte Stichting, Fonds 21, Fonds Podiumkunsten en VSB Fonds.

- Advertentie -