Kind staat centraal bij Kids Architects

0

Ontwerp, leer en creëer! Kids Architects is nieuw in Haarlem. Daar staat het kind centraal in het ontwerpen van de eigen droomkamer. Of het nu gaat om een safari kamer voor een avontuurlijke kleuter of een gezellige meiden kamer om met vriendinnen te chillen.

Samen met een ontwerpster van Kids Architects staat het kind als “de architect” centraal in het ontwerpen en stylen van hun droomkamer en brengt de interieur adviseur van het bedrijf de beleving tot een mood.

Naast advies kan je er terecht voor de aanschaf van kinderbedden, behang, meubels, vloerkleden en diverse leuke accessoires en cadeaus. Je kan een afspraak maken voor interieur advies of gewoon gezellig binnen stappen om al het leuks te bekijken. Van verlichting tot dekbedden, van lichtslingers tot sierkussens en diverse speelgoed en spellen.

Op de hoogte blijven? Volg Kids Architects op facebook en Instagram @kidsarchitects of kijk op de website www.kids-architects.com.

Kids Architects
Donkere Spaarne 22
2011 JG Haarlem

- Advertentie -