Toneelschuur presenteert Joost Swarte klare kledinglijn

speciaal voor de feestdagen

0

Speciaal voor de feestdagen presenteert de Toneelschuur de Joost Swarte Toneelschuur klare kledinglijn met de picto’s die Joost het afgelopen jaar speciaal voor het theater ontwierp.

Samen met de Haarlemse ondernemers van Zeef Your Local is een collectie samengesteld bestaande uit t-shirts, sweaters, hoodies in verschillende varianten, en een keukenschort. Alles is gemaakt van 100% gekamd biologisch katoen en met de hand gezeefdrukt met milieuvriendelijke inkt op waterbasis.

De verkoop van de kleding verloopt helemaal via de speciale webpagina van de Haarlemse ondernemers Zeef Your Local. De kleding is niet te koop in de Toneelschuur zelf. Prijzen lopen uiteen van € 20 tot € 40. De opbrengsten komen ten goede aan de Toneelschuur. In verband met corona en het beperken van reisbewegingen worden alle bestellingen thuis bezorgd (€ 4,50 bezorgkosten per bestelling).

Meer informatie en een link naar de webshop vindt u op www.toneelschuur.nl/klare-kledinglijn.

Er zijn twee bestelperiodes:

  • Bestellingen die uiterlijk 19 november worden gedaan, worden rond 3 december thuisbezorgd, precies op tijd voor Sinterklaas.
  • Bestellingen tussen 20 november en 8 december worden rond 22 december thuisbezorgd, dus voor kerst.

Na het sluiten van een bestelperiode wordt het textiel ingekocht en met de hand gezeefdrukt. Op die manier wordt er geen textiel en drukinkt verspild.

- Advertentie -