Pro-life demonstratie niet volgens de regels

0

De gemeente Haarlem heeft bij controle op de naleving van de geldende regels voor de pro-life demonstratie bij abortuskliniek Beahuis & Bloemenhove Kliniek geconstateerd dat de demonstranten niet in het aangewezen demonstratievak stonden.

De organisatie heeft hiervoor een waarschuwing ontvangen en de demonstranten zijn in het bestemde vak geplaatst. In de voorwaarden van de demonstratie staat duidelijk waar zij zich moeten opstellen en welke regels gelden. De pin die het begin van het demonstratievak aangeeft bleek niet meer aanwezig. De gemeente zal zorgen voor een andere aanduiding.

De demonstraties worden gemonitord en gecontroleerd op de naleving van de geldende voorschriften en beperkingen die van kracht zijn voor de betogingen van Donum Domini. Er wordt door de gemeente actief gehandhaafd en bij niet-naleving van de voorschriften en beperkingen wordt uiteraard opgetreden. De organisator is meegedeeld dat bij herhaling van de niet-naleving de demonstratie wordt beëindigd.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelStarring#23: Sarah’s partijtje
Volgend artikelTweede Haarlemse Corona Impact Monitor
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.