SeniorWeb Haarlem houdt presentatie over de browser Edge

0

Het SeniorWeb Haarlem houdt tot het eind van het seizoen online spreekuren op de woensdagmorgen vanaf 10 uur. Hier kunt u terecht met vragen en problemen op het gebied van computers, tablets en smartphones. Voorafgaand aan het spreekuur is er een korte presentatie over een actueel thema.

Het programma voor de komende weken:

5 mei – Geen spreekuur.

12 mei -De browser Edge.
Het internetprogramma Edge staat standaard op computers met Windows 10. Het programma was nooit zo populair maar is de laatste jaren sterk verbeterd. Edge kent de functie InPrivate. Gegevens over bezochte websites worden niet bewaard op de pc als u klaar bent met internetten. Handig als u een cadeau zoekt voor uw partner of internet op een gezamenlijke computer. Met een InPrivate-venster is uw privacy gewaarborgd.

19 mei – Slim op pad.
Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak ook uw smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar u lekker kunt lunchen of zoek op wat u onderweg tegenkomt. Welke vogel maakt dat geluid of wat voor boom staat er naast het pad? We leggen u stap voor stap uit hoe ook u slim op pad kunt met uw smartphone!

Info
De speekuren zijn gratis en gaan via het programma Zoom.
Als u uw email adres doorgeeft geven wij u van tevoren een korte uitleg over het programma Zoom.
Tevens geven wij korte cursussen van 2 lessen via Zoom. U kunt zelf aangeven waar uw belangstelling ligt. Denk aan mappen en bestanden (de verkenner in Windows 10), routeplanners, tekstverwerking, Google Foto’s, smartphone, slim op pad, kortom, teveel om op te noemen!
Als u zich aanmeldt komt u op een lijst te staan en bij voldoende belangstelling gaan wij organiseren.
De cursussen kosten € 5,00.
Voor alle activiteiten geldt:
Aanmelden op telefoonnummer 06-22092895 (ook via Whatsapp) of via onze website www.seniorwebhaarlem.nl.


 

- Advertentie -
Vorig artikelSociaal debat Haarlem met Jos Wienen
Volgend artikelGuus Meeuwis doopt tulp in Keukenhof
redactie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.