Nachtwacht Talkshow – driedelige talkshow over de toekomst v.d. Haarlemse nachtcultuur

Nachtwacht Haarlem presenteert: Nachtwacht Talkshow
driedelige online talkshow over de toekomst van de Haarlemse nachtcultuur
3 shows, 6 thema’s, 6 acts, 24 gasten

0

Nachtwacht Haarlem presenteert de Nachtwacht Talkshow; een driedelige online talkshow over de toekomst van de Haarlemse nachtcultuur. Op drie dinsdagavonden in mei, 11-5, 18-5 en 25-5, duiken we van 20:30 t/m 22:00 met presentator Giel Beelen, verschillende gasten en publiek in zes verschillende thema’s.

We gaan in discussie en gesprek en op zoek naar ideeën om de Haarlemse nachtcultuur te verbeteren. Want in de afgelopen jaren verdwenen er steeds meer uitgaanslocaties in de stad, werd het aanbod monotoner, het gebrek aan broedplaatsen en rafelrandjes groter en de nachtcultuur in de stad steeds beperkter. En toen was daar ook nog corona, met gigantische impact.

Hoe gaan we de Haarlemse nachtcultuur meer leven in blazen? Zorgen dat ze voor alle Haarlemmers boeiend is? En dat de hoofdstad van een Noord-Holland de bruisende nachtcultuur krijgt die ze verdient. Daar duiken we samen met de stad in tijdens Nachtwacht Talkshow.

Verwacht tijdens deze dynamische talkshow inhoudelijke gesprekken en discussies, optredens van uiteenlopende Haarlemse artiesten en items geproduceerd door mediapartner Haarlem 105. We streamen de uitzending live vanuit de grote zaal van Patronaat, via de facebook live kanalen van Patronaat, Haarlem105, Haerlems Bodem en 3voor12NH en op www.twitch.tv. Meepraten kan gewoon online vanaf waar jij wil.

Live in de studio

  • SHOW #1 Gumbo Kings | Floyd Hemorrloid
  • SHOW #2 NEMSIS | Nat Francis
  • SHOW #3 Rilan & The Bombardiers | Storm Metis

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBelastingdienst waarschuwt Noord-Hollanders voor valse berichten via e-mail, whatsapp en sms
Volgend artikelVrijheid op de rug van een paard
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.