Oosterkerk organiseert Indonesische maaltijd en Kerstmarkt

0

De Oosterkerk aan de Zomerkade in Haarlem organiseert weer tal van activiteiten die voor iedereen die interesse heeft, toegankelijk zijn. Op woensdag 23 november organiseert de kerk een Indonesische maaltijd. Op zaterdag 10 december is er een kleine kerstmarkt.

Indonesische maaltijd op woensdag 23 november
Iedereen is van harte welkom bij deze maaltijd die wordt voorgeschoteld in de
wijkzaal van de kerk! De maaltijd kost € 10,- en begint om 18.00 uur. Opgeven en betalen kan via de koster Zannie Wiersma tel 06 202 710 24. Het geld voor deze maaltijd gaat naar het project dat de diaconie van Oosterkerk op dit moment steunt: een kraamkliniek van stichting Pikulan in Indonesië.

Kerstmarkt op zaterdag 10 december
In de wijkzaal van de Oosterkerk wordt op 10 december een kleine kerstmarkt georganiseerd. U bent van harte welkom vanaf 10.30 uur tot 14.30 uur. Er zijn kerstspullen te koop en u kunt er terecht voor een kopje koffie met cake, heerlijke erwtensoep of warme Glühwein.

Heeft u kerstmaterialen die de moeite waard zijn, maar waar u vanaf  wilt? U kunt kerstspullen inleveren bij de Oosterkerk op donderdag 8 en vrijdag 9 december van 10.00 uur tot 15.00 uur of na telefonische afspraak via 06 202 710 24.