Vrouw buiten bewustzijn geweest in woning; getuigen gezocht

0

Op maandagochtend 28 juni is in een woning aan de Alexander Flemingstraat in Haarlem een 30-jarige vrouw gewond geraakt, nadat zij de voordeur opende voor een onbekend persoon. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 11.15 uur was de vrouw alleen in haar woning, toen een onbekend persoon hard op de voordeur bonkte. Het slachtoffer zag door het raam van de deur een silhouet van een man en deed de deur open. Wat er daarna gebeurd is op dit moment nog niet duidelijk. De vrouw was korte tijd buiten bewustzijn en toen zij bijkwam was de dader verdwenen en had ze letsel aan haar hoofd. Ook de hal van de woning was overhoop gehaald. De vrouw heeft daarop hulp gezocht en de politie is gebeld.

De recherche heeft een onderzoek gestart naar dit incident en op dit moment wordt een poging woningoverval niet uitgesloten. Voor het onderzoek vragen wij getuigen zich te melden.

Heeft u tussen 11:00 en 11:30 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Alexander Flemingstraat? Heeft u een camera bij uw huis, bedrijf of auto in deze buurt en mogelijk beeldmateriaal van de verdachte? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier voor tips en uploaden van beelden.


 

 

 

- Advertentie -