Seaze the Day

0

Open Ochtend… in de Bibliotheek op het station

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, creativiteit en ondernemerschap.

Het nieuwe seizoen van de Open Ochtend… opent met een unieke yoga-ervaring. Op 28 september (aanvang 8:00 uur) is de bieb jouw plaats van bestemming om te mediteren, ontspannen en geheel zen aan je dag te beginnen. De yogadocenten van Seaze the Day nemen je mee op een geheel ontspannen reis voor lichaam en geest. Ook staat er zoals je van ons gewend bent een toepasselijk ontbijt voor je klaar.

De inspiratiesessie is gratis bij te wonen, maar reserveer in verband met de te verwachten belangstelling je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Vergeet niet je yogamatje mee te nemen!

Info
Donderdag 28 september | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station, Middenperron (spoor 3/6)

Zie voor meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl en seazetheday.nl.