Het nieuwe boek van Jennifer Wagemans uit Haarlem is verschenen: De legendes van Pendar 5

0

Op vrijdag 23 juli is het nieuwe boek ‘De legendes van Pendar – deel 5: De Salvorian Vorst’ van Jennifer Wagemans verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Jake, Juul en Lira hebben het gevecht met de Wensmaker net aan overleefd, maar niet zonder consequenties. Ze zijn gewond, uitgeput en ten einde raad. Zullen Narda en Markus weer bij zinnen komen? Waar zijn de laatste twee edelstenen? En wie is het gruwelijke meesterbrein? Volg onze helden naar het ruimteschip van een Pendarisch nomadenras. Samenzweringen staan in die Salvorian cultuur centraal, maar er is één krijger die een nieuwe betekenis aan het woord gluiperd geeft. Kunnen Jake en Lira zich staande houden tegen deze beruchte Salvorian krijgers?

Over de auteur
De Salvorian vond ik een goed bedacht ras, erg interessant.” – Auteur Claudia Boon.

De spanning wordt goed opgebouwd, de slechterik wordt ook goed neergezet en het bevat een uitdagende opdracht. Vlot geschreven en mooi verwoord.” – Tanya, proeflezer.

De eerste drie hoofdstukken van De Salvorian Vorst zijn meteen mega interessant! Het leest ontzettend prettig en ik kijk er naar uit om de hele serie te lezen.” – Mandy, proeflezer.

Jennifer Wagemans is niet alleen hard aan haar carrière als auteur aan het werk, maar ook aan haar loopbaan als Marketeer. Daardoor leert ze steeds meer over schrijven én marketing. Die ontwikkeling helpt haar in het promoten van haar boeken en in het ondersteunen van beginnende auteurs. Ze is namelijk ook actief als proeflezer. Enthousiast kijkt ze uit naar het uitgeven van het laatste deel van De Legendes van Pendar, want de eerste versie van het slotdeel van deze serie staat al in de steigers…

Boekgegevens
Titel: De legendes van Pendar – deel 5: De Salvorian Vorst
Auteur: Jennifer Wagemans
Verschijningsdatum: 23-07-2021 Aantal pagina’s: 142
ISBN: 9789464316292 Geïllustreerd: nee
Verkoopprijs: € 19,50 Uitvoering Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelBibliobussen van Hans Krol in het Kleinste museum van Haarlem
Volgend artikelKlein Caprera: Familie Zomer zondagen in de openlucht
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.