Op zondag 29 augustus vindt de allereerste editie van de Brewery Run Haarlem plaats! Tijdens dit bijzondere hardloopevenement loop je in een gezellige groep langs de leukste plekken in de stad. De start en de finish zijn bij de Jopen Tap Room waar een gezellig evenementterrein wordt ingericht met muziek, buitenterras en finishlaan.

Run for your beer
De route is ongeveer 10 kilometer en onderweg wordt er twee keer gestopt voor een proefglas bier. De route loopt langs de Jopenkerk en de Uiltje Brouwerij. Van deze twee lokale brouwerijen mogen we onderweg genieten van een vers gebrouwen bier. Aan de finish bij de Jopen Tap Room krijg je een unieke medaille en nog een laatste biertje waarmee wordt geproost op de sportieve prestatie.

Inschrijving geopend
Inschrijven voor dit evenement kan via www.breweryrun.nl/haarlem.

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe Proeven van design in Kunst Centrum Haarlem
Volgend artikelLuistertips voor kinderen in de vakantie
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.