Klein Caprera: Familie Zomer zondagen in de openlucht

0

Nog vijf zondagen lang presenteren de Toneelschuur en Openluchttheater Caprera Bloemendaal de leukste, spannendste, ontroerendste jeugdtheatervoorstellingen in Klein Caprera.

Het plezier begint al bij de ingang van het wandelpark, want deze beleving houdt niet op bij de voorstelling op het podium. Theaterdocenten Liselotte en Charlene nemen jullie mee het bos van Caprera in, waar jullie voorafgaand en na afloop het thema van de voorstelling op een theatrale manier verkennen. Doe en speel mee, samen met je ouders/begeleiders! (bij de prijs inbegrepen).

Kaarten voor de Klein Caprera voorstellingen kosten worden € 16,50 voor volwassen en € 13,50 voor jeugd (incl. servicekosten) en zijn te koop via Caprera.

Za 31 jul & zondag 1 aug: CIRCUS FESTIVAL!
Hooggeëerd publiek: Caprera verandert dit weekend in een circuspiste! Het hele weekend zijn er de circus-theater-voorstellingen BONJE 5+ en De Grote Hula Show 4+ en kun je zelf circusartiest worden tijdens een van de gratis circusworkshops na afloop van de voorstellingen!

BONJE 5+ is een acrobatische sensatie, vol herkenbare situaties over ruzie maken, kibbelen, kissebissen, twisten en bakkeleien. De Grote Hula Show 4+ is een voorstelling om door een ringetje te halen

Zo 8 aug KNALLEN 6+ door 4Beat: Drummen, tikken, klappen, trommelen, zingen, fluiten, trappelen, neuriën, stampen, kortom… KNALLEN maar! Een opzwepende show waarin het heel moeilijk wordt, stil te blijven zitten!

Zo 15 aug 1-2-3-4 POPPETJE VAN PAPIER 3+ door 2-ater Producties & De Grote Haay: Beeldend muziektheater over toen iets nog niets was

Zo 22 aug DUBBELDUET door De Dansers: Twee dansduetten door dansers die rocken, rollen, zingen, razen, zuchten en rijmen

Zo 29 aug VOS EN HAAS: EEN FEEST VOOR HAAS 4+ door Houtje Touwtje: Speelse voorstelling gebaseerd op de bekende verhalen van Vos en Haas

 

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelHet nieuwe boek van Jennifer Wagemans uit Haarlem is verschenen: De legendes van Pendar 5
Volgend artikelTentoonstelling Through the Bathroom Window in de Vishal
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.