Info avond Nationale Diabetes Challenge Centrum/Zuid-West

0

Wandel mee naar meer gezondheid en doe mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Na 20 weken trainen kunnen deelnemers 3, 5 of 10km wandelen.

Op de gratis informatie avond op 17 april wordt er onder andere informatie gegeven over de 20-weekse wandelcursus, deelnemers van vorig jaar delen hun eigen ervaringen en staan er praktische tips van een fysiotherapeut op het programma.

De informatieavond is op 17 april bij Stichting de Baan om 19:00 uur, Nauwe Geldelozepad 17, in Haarlem. Vanaf 24 april wordt er iedere woensdagavond 1 uur gewandeld vanaf 19:00 uur, onder begeleiding van een wandelcoördinator en zorgverleners. Het doel is uiteindelijk om gezamenlijk in de slotweek van de Nationale Diabetes Challenge van 25 t/m 27 september de getrainde afstand te lopen, 3, 5 of 10 km.

Meer informatie via Danielle Krijger van SportSupport. Telefonisch op 023 526 03 02 of via email dkrijger@sportsupport.nl.

Advertentie