Jaarmarkt Parkwijk

Zaterdag 1 juni 2019

0

Op zaterdag 1 juni 2019 organiseren “De Parkrakkers” wederom een grootse markt in Parkwijk (Haarlem Oost). De Parkrakkers is geen stichting of organisatie maar zijn zes wijkbewoners die van hun wijk houden.

Meer dan 150 kramen zullen aan het Beatrixplein en op de Prinses Beatrixplein verschijnen. Met diverse optredens en open podium in handen van Ramon Koning. Verder zijn er ook lopende bandjes over de markt en zeer bijzondere voertuigen die hun waar verkopen. Kom lekker rondstruinen of huur ook een 4 meter kraam! (25 euro). Wees er vlot bij want de kraamverhuur gaat als een speer: vol=vol.

Ook de kinderen vergeten we natuurlijk niet. Zo is er onder andere veel sport & spel, gratis schmink, een springkussen en veel meer…

Een 4 meter kraam huren? Stuur dan een mail naar: info@deparkrakkers.nl of bel met 06-55 55 57 65, we reageren altijd binnen een dag terug.

Meer info: www.deparkrakkers.nl of bekijk ons op Facebook.