Kooktherapie: leer in vier stappen gezond koken

0

Kooktherapie is een nieuw, gratis programma door vrijwilliger Raphaël Steenbergen van Phipits voedingspromotie in samenwerking met DOCK Haarlem. Het één op één traject is voor mensen die onvoldoende in staat zijn om gezonde voeding te bereiden. Binnen dit programma leert Raphaël de deelnemers in vier stappen de basis van koken.

Wanneer een deelnemer specifieke wensen heeft, wordt er een traject op maat gemaakt. Kooktherapie vindt in overleg plaats op woensdag in Wijkcentrum De Ringvaart (Floris van Adrichemlaan 98) en op vrijdag in Wijkcentrum De Wereld (Laan van Berlijn 1). Neem contact op voor meer informatie of meld je aan via telefoonnummer 023 574 99 77 of e-mailadres raphael@piphits.nl. Voor meer informatie over DOCK Haarlem kijk op www.dock.nl/haarlem of volg www.facebook.com.

Positieve gezondheid
DOCK Haarlem vrijwilliger Raphaël Steenbergen zet zich al heel wat jaren in voor gezonde voeding. Hij vind het belangrijk dat iedereen weet hoe je dit kan bereiden: “Soms wordt het van huis uit niet geleerd hoe je gezond kan koken. Je ziet dan ook dat bijvoorbeeld jong volwassenen niet weten hoe ze dit kunnen doen wanneer ze op zichzelf gaan wonen. Ook kan het zo zijn dat je plotseling alleenstaand wordt door een scheiding of overlijden en zelf niet weet hoe je een gezonde maaltijd kunt maken. Daarbij zijn er mensen met geestelijke of fysieke beperkingen die het fijn vinden om op weg geholpen te worden. Kooktherapie is er voor iedereen. Het geeft me veel voldoening dat ik mag bijdragen aan de positieve gezondheid van de deelnemers.

Aanmelden
Wil je meer informatie over Kooktherapie of wil je je aanmelden? Neem contact op met Raphaël via telefoonnummer 023 574 99 77 of e-mailadres raphael@piphits.nl. Voor meer informatie over Phipits voedingspromotie kun je terecht op www.piphits.nl.

 

 

 

- Advertentie -