De Nieuwe Vide, 37PK en Pletterij presenteren van 11 tot en met 13 maart uitdagende, experimentele, audiovisuele kunst tijdens het GOLF-festival. Daarin onderzoeken kunstenaars en componisten de relatie tussen licht en geluid, en tussen beeldende kunst en muziek.

Naast drie avonden met performances bij de verschillende locaties is er dit jaar ook een route met lichtprojecties langs het Spaarne van 9 tot en met 13 maart. De lichtprojecties zijn tussen 17 uur en middernacht te zien op de gevels van Molen de Adriaan, het Hodshon Huis en Teylers Museum.

De geprojecteerde lichtbundels weerspiegelen de golven van het Spaarne, waardoor er op de gevels een lichtspel ontstaat. Daarbij is passende muziek op de eigen telefoon te horen via een QR-code.

Op vrijdag 11 maart staat het festival in de Nieuwe Vide, Energieplein 69 in Haarlem. Deelnemers zijn Deborah Mora & Virginia Vivaldi, Wouter van Veldhoven en Zo (Lea Fabrikant & Tarik Barri). Aanvang 19.30 uur, toegang 15 euro. Op zaterdag 12 maart is het feest in 37PK, Groot Heiligland 37 in Haarlem. Met deelnemers kunrad, BAKÁH en Anni Nöps & Wes Broersen. Aanvang 19.30 uur, toegang 15 euro.

Op zondag 13 maart is het de beurt van de Pletterij, Lange Herenvest 122, Haarlem. Deelnemers: Gijs Levelt & Daniël Maarleveld, Danai Belosinof & Elia Kalogianni & Tancrede D.Kummer en het Rotterdam Electronic Improv Orchestra. Aanvang 19.30 uur. Toegang 15 euro.

Voor meer informatie over de inhoud van het programma en de deelnemers, zie golf-festival.nl.

 

 

rij

- Advertentie -