PopupArt gallerie; kunst voor iedereen

0

Sinds afgelopen weekend is aan de Grote Houtstraat 149 pop-up gallerie De Zout geopend. De galerie wordt gerund door 8 kunstenaars die elkaar kennen van de kunstacademie Haarlem/Leiden.

In nog geen 3 weken tijd is het leegstandspand omgetoverd tot een volwaardige gallerie. Leuk is dat er een grote variatie aan werken te zien is. De kunstenaars hebben allemaal een heel eigen stijl en er is dus uiteenlopend werk te zien. Voor elk wat wils!

We hopen dat mensen de gratis expositie even binnen zullen stappen om rond te kijken. Zo wordt kunstkijken, bijvoorbeeld als een uitstapje tijdens het winkelen, toegankelijker, zo is de gedachte. Het geheel is op zichzelf al de moeite waard mooi pand en goed ingericht. Er is altijd een kunstenaar aanwezig die als je dat wilt toelichting kan geven.

Info
De galerie is te vinden aan het pleintje aan het eind van de Grote Houtstraat.
Geopend op zaterdag en zondag van 12 tot 17 uur en op afspraak

Kunst moet voor iedereen zijn


 

 

 

- Advertentie -