Twee jonge Haarlemmers starten Restaurant Dané

0

Bijzonder smaakvol, persoonlijk en toegankelijk. Dat zijn de drie kernwaarden van restaurant Dané. Zoals chef-kok Tommy Nelissen zegt ‘onze gasten krijgen altijd een smaakvol en bijzonder gerecht’ voorgeschoteld. Zo combineert Tommy elke keer weer bijzondere smaken met verse seizoen producten. En vindt Laurien Davids het belangrijk dat de gasten zich ‘thuis’ voelen.

Samen met hun team werken ze er hard aan het de gasten de hele dag naar hun zin te maken. Vanaf 10 uur kun je ‘hartje Haarlem’ het terras gebruiken en vanaf 12 uur wordt een 2 gangenmenu aangeboden. Je kunt er voortaan ‘s middags borrelen op een gezellig terras en worden smaakvolle culinaire gerechten geserveerd vanaf 17 uur.

Laurien Davids (24) en Tommy Nelissen (28)
Het jonge en ambitieuze stel, geboren en getogen in Haarlem, heeft samen al meer dan 15 jaar restaurantervaring opgedaan bij restaurant Hout, sterrenrestaurant Cheval Blanc en meest recent bij restaurant Brick. Laurien is als gastvrouw verantwoordelijk voor de gasten en Tommy als chef-kok voor de gerechten. De afgelopen 3 jaar hebben ze samen veel ervaring opgedaan met hun eigen bedrijf Tommy’s catering. Met de opening van restaurant Dané maken ze samen hun langgekoesterde wens waar om een eigen restaurant in Haarlem te openen.

Praktische informatie
Restaurant Dané is 6 dagen per week vanaf 10 uur open voor koffie, lunch, borrel en diner. De bovenverdieping is te reserveren voor vergaderingen en groepen. Ook zijn er theater arrangementen beschikbaar, want de Philharmonie en Toneelschuur is op 50 meter afstand.

 

 

 

- Advertentie -